CHILLY PEACH MARTINI
Βάζουμε σε ένα σέικερ
1 δόση τσίπουρο με τσίλι
2 δόσεις φρέσκο χυμό ροδάκινο ή πούλμπα ροδάκινου,
1κ.γλ. μαύρη ζάχαρη και πάγο...
Τα χτυπάμε όλα μαζί.
Σουρώνουμε σε ένα ποτήρι του μαρτίνι το οποίο έχουμε πρώτα γαρνίρει στα χείλη με μαύρη ζάχαρη.
Πρόκειται για ένα μοναδικό απεριτίφ. Είναι γλυκό και συνάμα καυτερό, τόσο όσο… Αξίζει να το δοκιμάσετε.
*Για να φτιάξετε τσίπουρο με τσίλι, τοποθετείτε σε μια μεγάλη γυάλα όσο τσίπουρο θέλετε και ρίχνετε μέσα μπόλικο φρέσκο ρόδι ή αγγούρι ή δενδρολίβανο ή τσίλι πιπερίτσες. Αφήνετε το τσίπουρο να «τραβήξει», τουλάχιστον μια βδομάδα, και μετά το χρησιμοποιείτε.