Φιλέτο κοτόπουλο με μέλι και θυμάρι

Περιγραφή

Ένα πολύ ωραίο πιάτο που δίνει μια άλλη αίσθηση στο κοτόπουλο.

 

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1/2 kg φιλέτο κοτόπουλο
  • 1 κ.σ μέλι
  • 1 κ.σ μουστάρδα
  • κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 ποτ. κρασ. λευκό κρασί
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • θυμάρι
  • ρίγανη
  • ζωμό λαχανικών
  • λάδι
  • 1 πρασινη πιπεριά
  • 1 κόκκινη πιπεριά
 
 
AdTech Ad

Πώς το κάνουμε:

  1. Βάζουμε λάδι στο τηγάνι, κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους και τις πιπεριές. Σοτάρουμε το κοτόπουλο με τις πιπεριές μέχρι να πάρει λίγο χρώμα, ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  2. Μόλις είναι έτοιμο το κοτόπουλο, σβήνουμε με λευκό κρασί, προσθέτουμε το μέλι την μουστάρδα, τον ζωμό, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
  3. Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
  4. Σερβίρουμε προσθέτοντας λίγη ρίγανη από πάνω.

Λίγα μυστικά ακόμα

Στο σβήσιμο βάλτε λίγο παραπάνω κρασί.

Χρησιμοποιήστε αντικολλητικό τηγάνι.