Φιλέτο κοτόπουλο με μέλι και θυμάρι
Περιγραφή
Ένα πολύ ωραίο πιάτο που δίνει μια άλλη αίσθηση στο κοτόπουλο.
Τι χρειαζόμαστε:
- 1/2 kg φιλέτο κοτόπουλο
- 1 κ.σ μέλι
- 1 κ.σ μουστάρδα
- κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 ποτ. κρασ. λευκό κρασί
- αλάτι
- πιπέρι
- θυμάρι
- ρίγανη
- ζωμό λαχανικών
- λάδι
- 1 πρασινη πιπεριά
- 1 κόκκινη πιπεριά
Πώς το κάνουμε:
- Βάζουμε λάδι στο τηγάνι, κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους και τις πιπεριές. Σοτάρουμε το κοτόπουλο με τις πιπεριές μέχρι να πάρει λίγο χρώμα, ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Μόλις είναι έτοιμο το κοτόπουλο, σβήνουμε με λευκό κρασί, προσθέτουμε το μέλι την μουστάρδα, τον ζωμό, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
- Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
- Σερβίρουμε προσθέτοντας λίγη ρίγανη από πάνω.
Λίγα μυστικά ακόμα
Στο σβήσιμο βάλτε λίγο παραπάνω κρασί.
Χρησιμοποιήστε αντικολλητικό τηγάνι.